Testimonials

Cases studies

IT bolt vlotjes bij Fietsen Wildiers

IT bolt vlotjes bij Fietsen Wildiers

IT bolt vlotjes bij Fietsen Wildiers herneming van het artikel op sterck-magazine.be“Ik heb een panische angst voor IT”, zegt Kris Voet, zaakvoerder van Fietsen Wildiers. Hij zocht, en vond, daarom een IT-partner die hij blindelings kon vertrouwen. Samen bouwden we de...

Vörtgang x Contineo

Vörtgang x Contineo

VÖRTGANG x CONTINEO    Samenwerken met een IT-partner die je vertrouwt en waar je op kan rekenen, dat is voor heel veel bedrijven essentieel. IT speelt een hoofdrol in de werking van elk bedrijf en ook voor Vörtgang was de persoonlijke en flexibele...

Contineo x Taccx

Contineo x Taccx

CONTINEO x TACCX De overstap naar een nieuwe cloudomgeving is vaak een uitdaging, omdat verschillende softwarepartners op elkaar moeten worden afgestemd. Contineo begeleidt zelfstandig boekhoudkantoor Taccx en zorgde voor een succesvolle migratie naar hun nieuwe...

Zij doen IT goed

Testimonial Pglas

“Zelf zijn we absolute IT-leken. Grote IT-problemen voor ons zijn voor Contineo kleine aanpassingen die snel worden opgelost zonder neerbuigend te doen of ons een ‘dom’ gevoel te geven.

Niet enkel het snel oplossen van issues is een reden om met Contineo te werken. Absoluut pluspunt is dat we geen ‘nummer’, geen ticket zijn. Een telefoon wordt onmiddellijk opgenomen en een vriendelijke, bekende stem stelt je onmiddellijk gerust. Dikwijls kan Contineo ons onmiddellijk helpen. Neemt de oplossing wat meer tijd in beslag, dan houden ze ons op de hoogte van de acties en van hoe lang het eventueel nog kan duren.

Contineo is voor ons een enorme aanwinst. Wij kunnen ons concentreren op onze job, Contineo neemt onze IT-zorgen voor zijn rekening.”

Ruth Renders en Peter Van Bouwel

Zaakvoerders, Pglas

“We gingen op zoek naar een nieuwe partner omdat we van een goede service houden. Met onze firma staan we ook garant voor een sterke onderhoud- en serviceafdeling.

Tijdens de netwerkscan merkten we dat we helemaal op dezelfde golflengte zaten met Contineo, en met Jan in het bijzonder.

We hebben nu een IT-coach gevonden die letterlijk om de hoek zit. Met hun Fully Managed IT-formule slapen we op beide oren. We weten dat ze paraat staan bij elk IT probleem. En eigenlijk al vóór dat er problemen zijn.

Onze samenwerking verloopt vlekkeloos. Contineo bewaakt onze IT dagelijks vanop afstand. En maandelijks komt een medewerker langs om concrete opdrachten uit te voeren. We zijn dan ook tevreden over onze samenwerking. Wat ons betreft to be continued…”

Martine Noyens

Zaakvoerster, LMJ Construct

Headerbeeld van Abante

“Graag bedank ik Contineo voor de goede installatie van onze digitale telefonie. Ze hebben door een terdege voorbereiding, een snelle service en een goede opvolging ons een vlekkeloze (en dus ook zorgeloze) omschakeling geleverd. Ik beveel dan ook Contineo sterk aan als partner voor uw IT-ondersteuning en digitale telefonie.”

Dries Luyts

Directeur, Abante Erkend Sociaal Secretariaat

“Na jaren aanmodderen op vlak van IT, wilden we nu onze IT eens écht grondig aanpakken en goed doen. We kwamen uit bij Contineo.
We kregen specifiek advies naar onze wensen en noden. Na verloop van tijd wijzigden onze behoeften en coachte Contineo ons i.f.v. een een snelle en flexibele aanpassing. Contineo denkt steeds mee in functie van ons en gebruikt steeds ‘mensentaal’. Iets waar veel IT’ers van kunnen leren!”

Anne-Floor van Unnik

Zaakvoerster, PVCELE bvba

Ben jij binnenkort even tevreden over je IT als deze ondernemers? - Jan Mertens, Zaakvoerder Contineo

Schrijven we samen jouw succesverhaal?

IT vraagt een 360° benadering. Contineo ontfermt zich over de 7 facetten van jouw IT.
Het resultaat: IT zoals het hoort. Van de eerste keer goed.

Niet te missen IT-tips en -tricks

Op zoek naar jouw IT-coach?