Fully Managed IT

Een verwittigd man is er twee waard

Om te weten wat je nodig hebt in je fully managed IT-pakket starten we met een netwerkscan. Vanuit die scan brengen we je IT-behoeften in kaart. Samen bespreken we wat goed is en wat beter kan. Wat we op korte termijn aanpakken en wat op de middellange of lange termijn. We kijken vooruit en geven advies om je bedrijf klaar te stomen voor wat komt.

Als we weten hoe IT maximaal kan renderen voor jou is het zaak om het te installeren en configureren. En daarna volgt het onderhoud en de bewaking van je volledige computerpark en IT-infrastructuur.

Via onze fully managed IT-formules realiseren we bovenstaande stappen op het ritme en op maat van jouw bedrijf. Stap voor stap groeien we naar je droomscenario, op het vlak van IT.

Contineo - Do IT right
Contineo - Do IT right
Contineo - Do IT right

3 formules die zorgen voor:

  • de bescherming;
  • de beveiliging;
  • het beheer;
  • en het onderhoud van je IT-omgeving.

Je informatie, je documenten en je licentiegegevens hou je, dankzij onze fully managed IT-service, ook steeds up-to-date.

Continuïteit gegarandeerd door onze 3 pakketten.

Bronze:
We installeren een monitoringsysteem en antivirus. Deze beschermt je pc (en server) en monitort actief je systeem. Bij problemen stuurt het ons (en eventueel jou) waarschuwingen. Zo kunnen we foutmeldingen of ernstigere problemen voor zijn óf, in het slechtste geval, héél snel oplossen.

Silver:
Naast de diensten uit het Bronze pakket gaat het systeem ook nog extra zaken actief beheren. Het schiet in actie en garandeert een zo veilig en snel mogelijke computer- en serveromgeving. Het installeert ook automatisch veiligheidsupdates van Windows, Java, Adobe, enz… Daarnaast optimaliseert het systeem ook de performantie van je netwerk. Eventuele problemen worden proactief aangepakt of gemeld zodat je zo veilig mogelijk en goed kan blijven werken.

Gold:
Het Gold pakket bevat alle diensten van ons Bronze en Silver pakket. Mat als extra inbegrepen: onze werkuren. Dit wil zeggen dat we vanop ons kantoor en eventueel ter plaatse er alles aan doen om problemen te vermijden. Ook áls er iets voorvalt, zorgen we zo snel mogelijk voor een oplossing. En dit zonder extra kosten, want alles zit vervat in het Gold pakket.

Niet te missen IT-tips en -tricks

Op zoek naar jouw IT-coach?