Over ons

Over Contineo

Het Contineo-team en ik zijn allen ICT-specialisten die werken op maat van jouw onderneming. We hebben elk onze eigen expertise en vullen elkaar aan. Met het ganse team werken we samen rond 6 aspecten van IT om het voor jou van de eerste keer goed te doen. Wij bieden Vlaamse kmo’s een totaaloplossing volgens een duidelijk afgesproken traject. Zo’n samenwerking starten we vanuit een gratis netwerkscan.

Eerst voorkomen, dan hoef je niet te genezen

Contineo maakt een belangrijke nuance tussen een IT-coach en een IT-consultant. Consultants zijn vaak externen die je wel degelijk advies geven hoe het beter kan, maar zijn al weer de deur uit wanneer je aan de slag gaat. Daarin ligt de nuance die wij graag maken. Een IT-coach adviseert niet alleen. Een IT-coach kijkt preventief met je mee. Hij begeleidt je actief bij de implementatie van je plannen. Waar nodig springt hij zelfs bij. Een IT-coach brengt je tot nieuwe inzichten. Hij geeft je een andere kijk op de zaken. Daar profiteert je zaak van én groei je zelf als ondernemer.

100% onafhankelijk

Al naargelang je behoeften zetten we onze juiste teamleden en coaches in. Zij kennen de domeinen, waarin jij ondersteuning nodig hebt, op hun duimpje. Andere expertises halen we dan weer bij onze partners. Ons advies en expertise is steeds volledig onafhankelijk, maar met een voorliefde voor bepaalde merken en producten. Onze partners hebben hun meerwaarde al vaak en lang bewezen. Daarom betrekken we hen graag in jouw traject. Of het nu over aanpassingen aan je netwerk gaat, het coördineren van projecten of het kiezen van de juiste leverancier. We staan je bij in raad en daad én we kijken graag met jou vooruit.

Een proces dat rendeert

Ben je een starter en zoek je naar de juiste ICT-formule? Of run je een doorwinterde kmo, die baat heeft bij meer ICT-ondersteuning? Met onze Do IT right-filosofie en onze IT-coach-aanpak doorloop je een proces dat zeker zijn vruchten afwerpt. Dat proces schrijven we uit en begint bij onze gratis netwerkscan. Zo halen we samen het maximale uit je IT en doen we het van de eerste keer goed.

Dankzij Contineo is ICT niet langer een zorg maar een extra troef. Een troef die jouw bedrijf doet groeien. We bekijken wie het best geplaatst is voor welke uitdagingen. Jouw én ons team zetten we in op het juiste moment op de juiste plaats. We staan je bij. We gaan preventief aan de slag. En samen halen we het maximale uit je IT.

 

6 manieren om je IT goed te doen:

 1. Fully Managed IT: 3 formules voor pro-actieve bescherming, beveiliging, beheer en onderhoud van je IT-omgeving.
 2. Cloud: de volgende evolutie van je bedrijfsnetwerk en je kmo in z’n totale werking.
 3. Netwerken: bekabelen, configureren en onderhouden van fysieke en draadloze netwerken.
 4. VOIP-telefonie: telefonieoplossing over internet.
 5. Phishing: 90% van alle cyberaanvallen start bij een menselijke fout, daar zetten we op in!
 6. Hard- en software: leveren, installeren en onderhouden van hard- en software.

Twijfel je nog of Contineo een meerwaarde betekent voor jouw bedrijf? Vraag je gratis netwerkscan aan. We leggen je uitdagingen bloot en stellen oplossingen voor. Volledig vrijblijvend!

Overtuigd? Neem contact met ons op en doe IT van de eerste keer ineens goed.

 

Tips om IT goed te doen:

 • ✓ 1 keer per maand
 • ✓ Exclusieve tips
 • ✓ Handige downloads
 • ✓ Makkelijke checklists
 • ✓ Leuke weetjesNeem contact op.

Neem vrijblijvend contact op met Contineo en laat je ICT en dus je bedrijf beter renderen.

Jan Mertens
Zaakvoerder / IT Coach

Breng je risico's in kaart met onze netwerkscan!

Alles begint bij een correcte analyse en een juiste diagnose. Haal daarom de experten van Contineo in huis voor een netwerkscan.
Zij analyseren je systeem en zoeken naar de plus- en minpunten. Er is geen enkele reden om het niet te doen, want…
Deze netwerkscan is totaal gratis en vrijblijvend.

Niet te missen IT-tips en -tricks

Op zoek naar jouw IT-coach?