IT-coach

Eerst voorkomen, dan hoef je niet te genezen

Contineo maakt een belangrijke nuance tussen een IT-coach en een IT-consultant. Consultants zijn vaak externen die je wel degelijk advies geven hoe het beter kan, maar zijn al weer de deur uit wanneer je aan de slag gaat. Daarin ligt de nuance die Contineo graag maakt. Een IT-coach adviseert niet alleen. Een IT-coach kijkt preventief met je mee. Hij begeleidt je actief bij de implementatie van je plannen. Waar nodig springt hij zelfs bij. Een IT-coach brengt je tot nieuwe inzichten. Hij geeft je een andere kijk op de zaken. Daar profiteert je zaak van én groei je zelf als ondernemer.

 

100% onafhankelijk

Al naargelang je behoeften zetten we de juiste professionele en ervaren coach in. Hij kent het domein waarin jij de meeste ondersteuning nodig hebt op zijn duimpje. Andere expertises haalt hij dan weer bij onze andere coaches of bij onze partners. Het zijn geen verkopers, wel deskundige adviseurs. Volledig onafhankelijk, maar met een voorliefde voor bepaalde merken en producten. Onze partners hebben hun meerwaarde al vaak en lang bewezen. Daarom betrekken we hen graag in jouw coachingstraject. Of het nu over aanpassingen aan je netwerk gaat, het coördineren van projecten of het kiezen van de juiste leverancier. Onze coach staat je bij in raad en daad. En kijkt graag met je vooruit.

 

Een proces dat rendeert

Zoek je als starter naar de juiste ICT-formule? Of run je een doorwinterde kmo, die baat heeft bij ICT-ondersteuning? Onze IT-coach start met jou een proces dat zeker zijn vruchten afwerpt. Dat proces schrijven we uit en start a.d.h.v. onze gratis netwerkscan. Samen bekijken we welke mensen het best geplaatst zijn voor welke uitdagingen. Jouw én ons team zetten we in op het juiste moment op de juiste plaats. Zo halen we samen het maximale uit je IT en doen we het van de eerste keer goed.

Niet te missen IT-tips en -tricks

Op zoek naar jouw IT-coach?