Camerabewaking

Kijk vooruit

Camerabewaking is evengoed een onderdeel van je IT. Voor je fysieke apparatuur heeft Contineo de juiste partnerships met leveranciers met de juiste kennis. Zo doe je niet alleen beroep op de jarenlange ervaring van Contineo, maar ineens ook op dat van de juiste producenten op het gebied van camerabewaking. Goed beveiligde gebouwen verhogen je veiligheid en verlagen je risico.

 

Zelfs vanop afstand

 

Naast het fysieke luik omvat camerabewaking ook een digitaal luik. De installatie van de nodige databekabeling is een kolfje naar onze hand. De bekabeling en configuratie van je bewakingssoftware nemen onze techniekers voor hun rekening. Elke beweging wordt vanaf dan gescreend en bewaard. De beelden bekijk je probleemloos vanop afstand op je pc, tablet of smartphone. Zo heb je met Contineo een partner met de juiste kennis, een team de juiste vaardigheden én voor jezelf de juiste tools in gebruik om te kunnen spreken van een goede aanpak van de bewaking van je bedrijf.

Camerabewaking nemen we op in onze netwerkscan. Vanuit die scan kijken we vooruit en ontwikkelen we een plan van aanpak om je bewaking te plaatsen, ineens zoals het hoort. Zo haal je op dat vlak ook weer het maximale uit je IT.

Als de kat van huis is, dansen dan de muizen? - Jan Mertens, Zaakvoerder Contineo

Niet te missen IT-tips en -tricks

Op zoek naar jouw IT-coach?